Скандалната миска Анита Мейзер, която претърпя животоспасяваща операция преди месеци, направо не прилича

...
Скандалната миска Анита Мейзер, която претърпя животоспасяваща операция преди месеци, направо не прилича
Коментари Харесай

Анита Мейзер с кардинална промяна, не прилича на себе си

Скандалната миска Анита Мейзер, която претърпя животоспасяваща операция преди месеци, напряко не наподобява на себе си.

Анита бе избавена в последния миг от гибелта, откакто силиконът й гръмна. Силиконката претърпя намеса в Турция. Освен че е подменила имплантите си с по-голям размер, Мейзер е заложила и на още тунинг, написа " България през днешния ден ".

Анита крепко е опънала лицето си. По него няма и диря от бръчки. И наподобява на не повече от 30-годишна, макар че в действителност гони 60-те. Мейзер е напълнила и устните си хиалурон. Заложила е и на няколко леки корекции по тялото си. И наподобява пъклен секси!

Анита още не е забрала за срещата със гибелта. Тя всеки ден си спомня за деня, в който за малко да напусне света на живите. И е признателна на Господ, че я оставя на земята. Въпреки това Анита към този момент се усеща чудесно. Изследванията й са доста положителни и няма причина да се тревожи.

В същото време Мейзер продължава да си живее като същинска принцеса в Съединени американски щати. Силиконката показва бляскав и разточителен живот, макар че допреди няколко месеца сама споделеше, че няма и един цент. 

Наскоро миската посети церемониал на ретро коли. Анита даже си харесва няколко ретро возила, само че към момента не се е похвалила, че е закупила някое. По-късно пък отиде да види една от най-големите забележителности в Лас Вегас - жилището на Елвис Пресли. Навсякъде с Мейзер е обичаното й куче. Анита не желае и за минута да се раздели с него, тъй като кученцето е най-верният й другар в живота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР